COACHING/THERAPIE

De redenen om de hulp in te schakelen van een coach of therapeut, zijn zeer uiteenlopend. Soms weet je misschien niet eens goed een reden te benoemen, maar voel je wel dat je de behoefte hebt om de volgende stap te maken in je leven. 

 

Het belangrijkste is dat jezelf een goed gevoel hebt bij een coach of therapeut. Dat gevoel van vertrouwen is het vertrekpunt, ongeacht je persoonlijke klacht. Iedere coach/therapeut heeft een eigen methode om je te begeleiden in je eigen ontwikkel pad. Er zijn goede, foute, slechte, beste en perfecte methodes, het vertrouwen is de essentie. Je mag altijd een kennismakingssessie aanvragen en de vragen stellen die je wilt. Ik werk kleinschalig en ik wil je graag mee geven dat wanneer je dit leest, je niet meer hoeft te twijfelen. Alleen door persoonlijk contact ervaar je echt en begrijp je pas zelf of je wel of niet mijn begeleiding nodig hebt op dit moment in je leven. 

Kennismaking

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je mag dan voor jezelf onderzoeken of deze werkwijze je aanspreekt en je ontvangt gratis advies wat de beste aanpak is voor je ontwikkeling op dit moment. Duur 20- 30 min.

 

Particuliere sessie 

 € 45,- per sessie van gemiddeld een uur.

  

Zakelijke sessie

 € 70,- (excl. 21 %BTW) per uur. Een 1 op 1 sessie duurt gemiddeld een uur.

Je ontvangt van ons een factuur, die je kunt gebruiken om in te dienen bij de werkgever.