Body Mind Stress reductie

Body Mind Stress Reductie is het gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak (beperkende gevoelens en overtuigingen) van jou levensklachten. Wanneer doe je een Body Mind Stress Reductie traject? Wanneer je iets herkend in het onderstaande:

- Het gevoel dat je vast zit, dat kan fysiek zijn of emotioneel/mentaal, maar meestal weet je niet goed te benoemen wat dat is of wat je er aan kan doen, hierdoor ervaar je vaak stress.

- Wanneer je onbewust emotioneel handelt (woede/verdriet/verslaving e.d.).

- Het ervaren van onrust in je leven, zoals stress en/of piekeren e.d.

- Je zit in een burn-out of voelt deze aankomen.

- Je voelt je vermoeid, somber, lusteloos en/of neerslachtig.

- Je zoekt ondersteuning voor het (verder) ontwikkelen van persoonlijk succes, onafhankelijkheid, zelfvertrouwen, groei e.d.

 

LOSLATEN

Body Reductie is het gericht loslaten van beperkende gevoelens uit het lichaam. Emoties zetten zich vast op celniveau. Mind Reductie is het gericht loslaten van beperkende overtuigingen, inclusief angsten en levensprogramma's die de gedachten beïnvloeden. Door herhalingen wordt je overtuigd, dat iets voor jou de werkelijkheid is en daarin vorm je belemmeringen in je ontwikkeling. Wist je dat 95% van ons doen, denken, handelen en reageren onbewust is?

 

Herstellen

Herstellen is het bewust en onbewust terughalen van positieve gevoelens. Dit zijn de oorspronkelijke gevoelens, die iedereen van nature in zich heeft bij de geboorte. Gaandeweg zijn we deze kwijtgeraakt en hebben de beperkende gevoelens deze ruimte ingenomen. Daarom maken we eerst ruimte, door te starten met de beperkende gevoelens en overtuigingen los te laten, waarna deze positieve gevoelens teruggehaald worden.

 

 

Body Mind Stress Reductie is als een snelweg naar rust in je geest, een kick start

 

voor innerlijke groei en zelfgenezing.

 

BLOKKADE

Gedurende het traject is het mogelijk dat je bij jezelf een blokkade tegenkomt. Je hebt dan in het verleden een gebeurtenis of situatie meegemaakt, waaraan je onverwerkte beperkende gevoelens en overtuigingen hebt gekoppeld. Je kan dit bijvoorbeeld bij jezelf herkennen, wanneer je onbewust emotioneel handelt en het voelt alsof je er zelf geen controle over hebt. Wanneer we dit gaan behandelen, is dit een extra sessie, naast de standaard 7 sessies.

 

EFFECT

Het effect van deze methodiek is, dat dit ook het zelfgenezend vermogen activeert en belemmeringen worden verwijderd. Je voelt je merkbaar beter, vrijer, je bent positiever. Je staat zelfstandig, je onbewuste afhankelijkheden zijn los gemaakt. Ankers uit je verleden weerhouden je nu niet meer, je groeit mentaal door. Fysiek heb je meer energie en de positieve cellen in het lichaam zijn geactiveerd. Dit is een traject waarbij jij jou eigen transformatie in gang hebt zet. Wanneer je eenmaal deze methodiek hebt doorlopen, pas jij zelfstandig deze kennis toe in jou verdere leven.

 

YOGA

In dit traject leer je ook YIN yoga oefeningen, deze helpen je om beter in contact te komen met het gevoel in je lichaam. Meer informatie over YIN yoga, is te vinden onder groepen rooster - keuze menu. Na dit traject kan jij zelf verder gaan met mediteren of yoga lessen blijven volgen.

Wat klanten vinden van Love What You Do:

 

"Hoewel ik eerst sceptisch was over de aanpak. Heeft coach Liesbeth mij goed begeleid in dit traject en merkte ik binnen enkele weken meer rust en ontspanning in mijn geest. Hierdoor heb ik veel kunnen loslaten uit mijn verleden en mijn heden meer op een rijtje gezet. Ik raakte mijn stress kwijt en kreeg weer een betere nachtrust. Mijn rusteloze benen zijn ook tot rust gekomen en mijn rugpijn is weg. Dankzij jou Liesbeth! Bedankt hiervoor, je bent een fijne persoon en een goede coach."

 

"Ik ben een traject gaan volgen omdat ik chronische fysieke klachten heb. Ik was op zoek naar een manier om deze klachten beter een plek te kunnen geven en te accepteren. Na het traject gaat dit nu veel beter en het heeft mij ook een stuk innerlijke rust gegeven en wanneer ik het nodig heb kan ik weer terug vallen naar wat mij is aangereikt. Liesbeth heeft mij hierbij prettig begeleid en mede door kan in nu mijn beperking accepteren."