CONSULTING - ZAKELIJK - B2B

Groei

Werken aan je eigen groei en zelfontplooiing, we zijn allemaal op zoek naar zingeving en intrinsieke motivatie. Als mensen zijn we zo verschillend en tegelijkertijd hebben we ook veel overeenkomsten met elkaar. We willen ons graag goed voelen, gezond en vitaal, we willen midden in het leven staan en meegaan op de stroom van het leven.

 

Iedereen maakt wat mee, doet ervaringen op, positieve en negatieve, er gebeurt best veel in een leven. Soms kan je het nog herinneren en veel gaat aan ons voorbij en vindt een plek in ons onderbewustzijn. De bekende metafoor van de ijsberg, ons bewustzijn is de zichtbare punt (5%) van de ijsberg, ons onderbewustzijn (95%) is onder water en niet zichtbaar. 

 

Negatieve ervaringen, zorgen voor negatieve gedachten en maken beperkende overtuigingen. Dit kan je belemmeren in het leven, dit kan je tegenhouden om net die stap in je leven te maken die je nu zo graag wilt, zowel privé als op het werk.

 

Stress

Permanente stress verstoort je eigen innerlijke systeem. Vaak sluimert stress in het lichaam, zonder dat we hier bewust van zijn. Het gevolg is dat je immuunsysteem niet meer optimaal werkt, je lichaam put zich uit en je bent vatbaarder voor ziektes, zowel fysiek als mentaal. Je weerbaarheid gaat sterk achteruit. 

 

Om jezelf weer op te laden is het belangrijk je eigen innerlijke systeem te resetten, je doet dit door te verstillen, door aandacht te geven aan meditatie. Door te vertragen, optimaliseert je geheugen, je kracht en heb je meer helderheid in je hoofd. Je voelt je energieker, zelfverzekerder en optimistischer. 

 

Je kijkt weer met een frisse nieuwe blik naar de wereld om je heen en neemt beslissingen vanuit vertrouwen.


Zakelijk tarief 

€ 70,- per uur (excl. 21 %BTW), een sessie duurt gemiddeld een uur.

 

Afhankelijk van de klacht(en) of doelstelling wordt een passende methodiek gehanteerd:

  • BMR THERAPIE
  • MINDFULNESS
  • YOGA COACHNG/THERAPIE

Workshops

Samen als team werken aan innerlijke groei en ontstressen op de werkvloer? Het is ook mogelijk een workshop vanuit het werk te organiseren.