MINDFULNESS

BETEKENIS
M
indfulness betekend 'achtzaamheid',  het is een vorm van meditatie. Het aandachtig aanwezig zijn, in het hier en nu. Meditatie is een bepaalde staat van zijn en brengt jou rust in het dagelijks leven.

 

PERSPECTIEF

Mindfulness is een perspectief dat je ontwikkeld en overal kan toepassen. Tijdens een yoga les, tijdens een wandeling, tijdens het werk, etc.

 

HERHALING

Hoe leer jij, je te focussen op het hier en nu?  Door herhaaldelijk te oefenen. Je kan dit zelfstandig doen, wanneer je weet hoe je dit kan doen. Wanneer je nog niet bekend bent, met mindfulness is het raadzaam yoga lessen te volgen. Tijdens een yoga les, is jou aandacht in het moment, je voelt dan hoe je in een houding zit. Wanneer het jou lukt om jou stroom van gedachten, naar de achtergrond te brengen, heb jij ruimte om te mediteren.

 

LOSLATEN

De eerste stap, is daarom het loslaten van gedachten, die jou weerhouden te kunnen mediteren. Met een Body Mind Release traject, leer jij om deze beperkende gedachten (gevoelens en overtuigingen) lost te laten. Zodat er ruimte  in jou mind ontstaat. Maar, Body Mind Release doet nog meer, lees verder. Met een mindfulness training leer jij, heel gericht om te mediteren, lees verder.

 

MINDFULNESS WALKS

Ik wil graag dat iedereen op een laagdrempelige wijze kennis maakt met mindfulness en ontspanning, daarom geef ik gratis een download van een diepte ontspanning en bied ik gratis mindfulness walks aan.