ONLINE mindfulness & yoga - 8 weken programma

Het online mindfulness & yoga programma, stimuleert je 8 weken lang om gestructureerd te oefenen. Doe mee en ontvang 8 weken lang iedere week oefeningen, motivatie en inspiratie om ontspannen te zijn en stressvrij door het leven te gaan. Meld je nu aan en ontvang voor €39,- het gehele online programma. 

Het is meditatie, lichaamsscan en yoga en iedere week nieuwe inzichten en oefeningen om toe te passen in het dagelijks leven. 1 x per week doe je een sessie van zeker een uur. Daarna ga je dagelijks oefenen op basis van de week waar je in zit. Meld je aan, stuur mij een bericht of bel me op via mijn contact gegevens. Dan ontvang je van mij de instructie hoe je hieronder moet inloggen:

Via bovenstaande button kun je inloggen en starten met Mindfulness & Yoga, hierna ontvouwt het programma zich aan jou als een bloem.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is gericht op stressreductie. Dat betekent dat je jezelf weerbaarder maakt tegen de stress in het dagelijks leven. We ervaren allemaal stress in verschillende vormen, hoe je hiermee omgaat bepaald hoe je deze stress ervaart. De letterlijke vertaling van mindfulness is 'aandacht' en het is een meditatie vorm. Meditatie is een bepaalde staat van aandachtig aanwezig zijn in het hier en nu. Wanneer je weet hoe je deze staat van zijn kan aanroepen, brengt dit jou rust in het dagelijks leven.

 

Het leert je om te focussen op het hier en nu, door het temmen van je 'monky mind'. Je leert hoe je stress herkend en hoe je op dat moment mindfulness inzet. Tevens werkt je aan het versterken van je eigen kwaliteiten, zodat je sterker staat in stressvolle situaties. Hierna voel jij je merkbaar weerbaarder in stressvolle situaties.

Meditatie & Yoga

Je oefent mindfulness in de vorm van meditatie en yoga. Om alle stappen te doorlopen van het mindfulness programma heb je 8 sessies nodig. Dat kan online individueel gevolgd worden.

 

Ik adem in en ben het gevoel van vreugde in mijzelf gewaar

Ik adem uit en glimlach naar het gevoel van vreugde in mijzelf

Het gehele programma is opgebouwd uit verschillende audio, video en tekst documenten en ingedeeld in sessies,. Op deze wijze doorloop je stap voor stap de 8 sessies. Deelname aan dit traject is voor iedereen mogelijk en goed te volgen. Meld je nu aan en ontvang voor €39,- het gehele online programma.