OVER MIJZELF


Mijn naam is Liesbeth. Ik geef  yoga & Body Mind Release Therapie in mijn eigen yoga & Body Mind Release studio op de Verlengde Schietweg 8, in 't Harde. Ook ben ik op  externe locaties in de omgeving als zzpér aan het werk, zoals bij Derks gym in 't Harde en Slotzentrum in Wezep.

 

Mijn levenspad is creatief en dynamisch, mijn scholing is zeer divers (MBO/HBO) en zo ook mijn werk. Toch heb ik  12,5 jaar lang voor dezelfde werkgever gewerkt bij een verzekeraar, binnen de organisatie heb ik diverse banen mogen vervullen. Een keerpunt in mijn leven is toch de geboorte van mijn zoon, waardoor ik vrijwillig de keuze maakte om te stoppen met fulltime werken werk bij deze verzekeraar.  Ik ging mij richten op mijn levensgeluk en mijn kind, hierdoor maakte ik andere keuzes is mijn leven en dit bracht mij op het pad van yoga. De yoga bracht mij zoveel en het paste zo goed bij mij dat ik  besloot een 200 uurs yoga docenten opleiding te volbrengen. Hierna volgen er nog vele bijscholingen en dit zal ik ook blijven doen.

 

Het bewegend leven en het ondernemerschap, heeft een duidelijke plaats ingenomen in mijn leven en is niet meer weg te denken. Ik geniet ervan om les te geven en te zien hoe iedereen groeit op zijn eigen pad. Zo blijf ik zelf ook groeien en bied ik inmiddels naast yoga, ook Body Mind Release therapie aan. Het is fantastisch om te zien wat Body Mind Release therapie doet bij de mensen, het geeft rust, het laat je beer aarden en brengt je dichter bij je authentieke zelf, net als yoga dit voor jou kan doen. Body Mind Release is een soort snelweg naar rust in je geest, een kick start voor innerlijke groei.

 

Mijn missie: Weet je innerlijke balans en (h)erken disbalans & blijf dit onderhouden zodat je vitaal en krachtig  in het leven staat. 

Mijn doel: Het leven is een pad van transformatie en geen doel op zichzelf. 

 

Namasté, 

 

Liesbeth