OVER MIJZELF


Mijn naam is Liesbeth. Ik  bied yoga, mindfulness, therapie & coaching aan. Zowel in mijn eigen studio aan huis, als bij externe locaties. Ik houd van wat ik doe en mijn passie deel ik graag met anderen. Ik houd ervan mensen om mij heen te inspireren, om te doen waarvan ze houden, om eventuele blokkades weg te breken. Zodat je tot je ware kern doorbreekt. Ik geniet ervan, om te zien hoe een ander ontwikkeld op zijn/haar eigen pad.  Zo blijf ik zelf ook groeien.

 

Mijn levenspad is creatief en dynamisch. Ik heb altijd veel plezier in opleidingen volgen. Zo heb ik o.a. grafisch bedrijfsvoeren, kunstacademie en verandermanagement, gestudeerd. Hierdoor heb ik  diverse banen vervuld, van het werken in een grafische winkel tot projectmanager in de ICT.  Een transformatiepunt in mijn leven, was de geboorte van mijn zoon Duncan, in 2011. Misschien herkenbaar voor velen?  De fulltime baan, waar ik veel voor moest reizen, waar ik met een hoge werkdruk te maken had en waarbij ik lange dagen van huis was, brak mij op, ik voelde met niet gelukkig, zowel fysiek als mentaal. Ik modderde zo nog een aantal jaren door. 'Ik had nu toch succes, dit was wat toch wat ik wilde', vertelde ik mijzelf. Maar diep van binnen, droomde ik van een parttime baan, dichtbij huis, waarbij privé en werk in balans is. Uiteindelijk in 2015, maakte ik een sprong in het diepe. Er was bij mij een nekhernia gediagnostiseerd en nog zonder dat ik wat nieuws in het vizier had, nam ik afscheid van mijn 'zekere' baan.

 

Tijd om mij te richten op mijn levensgeluk, mijn gezondheid en mijn gezin. Voor mijn gezondheid begon ik met yoga lessen, ik was namelijk nog behoorlijk vol met stress, stijf van het computer werk en aan het herstellen van de nekhernia operatie, alles in mijn lijf zat vast. Op het moment dat ik er klaar voor was, kreeg ik in 2016 een parttime kantoor baan, dicht bij huis. Hier ontdekte ik voor mijzelf dat het bureau werk mij écht niet meer paste, ik wilde meer bewegen. De yoga lessen die ik volgde, raakte mijn hart en ik wilde wel iedere dag yoga doen. Hier ontstond - Love What You Do - LWYD - (Liesbeth Wil Yoga Doen).

 

En zo besloot in 2017 een opleiding tot yoga docent te volgen. Nog voor ik de eerste yoga opleiding had afgerond, was ik al begonnen met lessen geven bij een yoga studio in de buurt. Ik ontwikkelde langzaam mijn eigen stijl van lesgeven, door ervaringen en het volgen van diverse workshops en cursussen. Leren zal ik ook altijd blijven doen, met yoga ben ik nooit uitgeleerd. Inmiddels heb ik mijn eigen studio, gevestigd op mijn huisadres. De integratie met therapie & coaching ontstond in 2019. Ik ontdekte dat met een persoonlijk traject, snel en effectief klachten aangepakt worden op een dieper niveau. Met alles wat ik doe, wat ik onderneem op mijn pad, voel ik eerst vanuit mijn hart. Love What You Do, is mijn wegwijzer.

 

'Het bewegend leven, het uitgangspunt van yoga is niet meer weg te denken in mijn leven. Ik houd van wat ik doe, het geeft vitaliteit, gezondheid, bewustheid en innerlijke rust. Love what you do & do what you love'. 

- Liesbeth -