OVER

Wie is Liesbeth?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Love What You Do. Welkom, ik ben Liesbeth en ik woon met mijn gezin in 't Harde. We wonen aan de rand van het dorp en direct naast onze woning beginnen de Veluwse bossen. Iedere morgen maak ik met veel plezier een wandeling met onze hond door deze bossen. Ik hou ervan om de natuur in te trekken, hier krijg ik veel energie van en wordt ik vanzelf super vrolijk en de hond ook. De natuur heeft een prachtige ontstressende werking op mij en biedt me in essentie alles wat ik nodig heb. Een veilige omgeving, eerlijke voeding, maar ook alle luxe waar ik van mag genieten. Het vinden van de juiste balans in deze wereld van overvloed is niet eenvoudig voor mij, vooral ook omdat ik niet weet welke informatie nu echt waar is of een economisch politiek belang draagt.

 

Zelf ervaren

Mijn hele leven geloof ik pas iets als ik het zelf ervaren heb, van dichtbij gezien heb, doorleeft heb. Om mijn stap naar ervaring te maken, komt vertrouwen eerst. Ik moet moet me op een bepaalde manier veilig voelen, vertrouwd voelen, Dan is er geen ruimte meer voor angst en volgt de volgende stap erna, onbevangen en als vanzelf. Alle handelingen die ik op dit moment in mijn leven verricht, komen logisch voort uit waar ik nu sta in mijn ontwikkeling. Ik heb nog een hoger doel waar ik naartoe wens te groeien, maar ik heb geleerd tevreden te zijn met waar ik nu ben in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

 

Leefstijl

Het doel van mijn leven, is leven in welzijn en wens iedereen hetzelfde toe.

Yogadocent & Coach

Ik ben creatief en goed georganiseerd, deze combinatie zorgt ervoor dat ik prima kan manifesteren. Vanaf 2018 ben ik yogadocent en per 2019 coach, hieronder zie je mijn opleidingen/cursussen vanaf 2018.

 

2018 Yoga docenten opleiding Yin & Yang yoga 200 uurs (Aalo)

Dit is een fundamentele yoga docenten opleiding, voor Yin en Yang yoga (power yoga, hatha yoga, vinyasa yoga, flow yoga, asthanga), geschiedenis en filosofie, leefstijl, anatomie, mindfulness, ademtechniek, meridianen, chakra's, 5- elementen leer.

2018 Pilates instructeur level 1 (Fysiophysics)

2018 Dynamic spiral yoga 50 uurs (Beta Lisboa)

2019 Psoas release (Lab Amsterdam)

2019 Ayurveda leefstijl opleiding (Civas)

2019 Body Mind Release therapeut / BMR (Hans de Waard)

2020 Yoga coach & therapie opleiding (Tonnie Goes, Desra)

2020 NLP, mindfulness, meditatie, hypnose (Interplein Academie)

Nieuwsgierig naar mijn volledige historie? kijk op Linked In.


 'Het bewegend leven met aandacht is niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik houd van wat ik doe, het geeft vitaliteit, gezondheid, bewustheid, vrijheid, energie, innerlijke rust en nog veel meer'.

 

liefs,

 

Liesbeth