Yoga / Pilates groepsles abonnement

Hierbij schrijf ik me in voor een yoga / pilates groepsles. De betaling verloopt via automatische incasso, per maand tot wederopzegging. Ik ben op de hoogte van de lestijden en de vakanties. In de zomervakantie is er 1 maand geen automatische incasso, van 1 aug tot 1 sept. Opzegging is uiterlijk de 15de in de maand vooraf, aan de maand van opzegging i.v.m. de incasso. Ik hebt het recht 1 x per jaar, het abonnement 1 maand op vakantiestop te zetten. Dit loopt altijd van de 1ste van een maand tot de volgende 1ste van de maand. Dit geef ik uiterlijk de 15de in de maand vooraf door, restitutie is niet mogelijk. Selecteer onderstaand het gewenste abonnement, het getoonde bedrag is het incassobedrag per maand.

€ 34,00

Yoga / Pilates groepsles strippenkaart

Hierbij bestel ik een yoga / pilates groepsles strippenkaart voor 5 lessen. De strippenkaart is 3 maanden geldig. De betaling verloopt eenmalig via automatische incasso. Ik ben op de hoogte van de lestijden en de vakanties. 

€ 60,00

Therapie & Coaching

Hierbij bestel ik Therapie & Coaching sessies. De betaling verloopt eenmalig via automatische incasso. In overleg is gespreide betaling mogelijk.

€ 120,00

Mindfulness groepstraining

Hierbij bestel ik een mindfulness traject. Dit zijn 6 groepsbijeenkomsten van 1,5 uur.  De data worden in overleg ingepland.

€ 90,00

Personal Training abonnement

Hierbij schrijf ik me in voor Personal Training, dit zijn individuele sessies. De betaling verloopt via automatische incasso, per maand tot wederopzegging. Ik ben op de hoogte van de lestijden en de vakanties. In de zomervakantie is er 1 maand geen automatische incasso, van 1 aug tot 1 sept. Opzegging is uiterlijk de 15de in de maand vooraf, aan de maand van opzegging i.v.m. de incasso. Ik hebt het recht 1 x per jaar, het abonnement 1 maand op vakantiestop te zetten. Dit loopt altijd van de 1ste van een maand tot de volgende 1ste van de maand. Dit geef ik uiterlijk de 15de in de maand vooraf door, restitutie is niet mogelijk. Selecteer onderstaand het gewenste abonnement, het getoonde bedrag is het incassobedrag per maand. Exclusief reiskosten en benodigde materialen.

€ 120,00