BMR THERAPIE - BODY MIND RELEASE

WANNEER JIJ HET GEVOEL HEBT :

- Vast te zitten (fysiek of emotioneel)

- Onbewust emotioneel handelt (woede/verdriet/verslaving e.d.)

- Onrust ervaart in je leven (stress/piekeren e.d.)

- In een burn-out zit (vermoeid/somber e.d.)

- Professioneel een steun in de rug nodig hebt, voor jou persoonlijke succes (onafhankelijk/zelfvertrouwen e.d.)

Lees dan verder over deze bijzondere sterke methodiek.

 

BMR & LOSLATEN

Body release is het gericht loslaten  van beperkende gevoelens uit het lichaam.

Mind release is het gericht loslaten van beperkende overtuigingen, inclusief angsten en levensprogramma's die de gedachten beïnvloeden.

BMR therapie is het gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak (beperkende gevoelens en overtuigingen) van jou levensklachten. Door het plaatsen van een intentie geven we bewust, richting, doel en bestemming. Een bewuste handeling pakt onbewuste probelemen aan. Wist je dat 95% van ons doen, denken, handelen en reageren onbewust is?

 

BMR & TERUGHALEN

Mind Kicking is het bewust en onbewust terughalen van positieve gevoelens. Dit zijn de oorspronkelijke gevoelens, die iedereen van nature in zich heeft bij de geboorte. Gaandeweg zijn we deze kwijtgeraakt en hebben de beperkende gevoelens deze ruimte ingenomen. Daarom maken we eerst ruimte, door te starten met de beperkende gevoelens en overtuigingen los te laten, waarna positieve gevoelens teruggehaald kunnen worden. 

BMR is als een snelweg naar rust in je geest, een kick start voor innerlijke groei en zelfgenezing.

DE METHODE

De methode van Body Mind Release Therapie, in het kort. Het bestaat uit het toepassen van: Alternerend kloppen op je knieën, adem techniek, kaarten met beperkende gevoelens en overtuigingen (gebaseerd op de chakra's), afhankelijkheidscirkel, programmeren en een follow up sessie. Dit is een traject van 7 sessies, individueel op afspraak.

 

GEKWETST STUK

Gedurende het traject is het mogelijk dat je bij jezelf een gekwetste tegenkomt. Je hebt dan in het verleden een gebeurtenis of situatie meegemaakt, waaraan je onverwerkte beperkende gevoelens en overtuigingen hebt gekoppeld. Je kan dit bijvoorbeeld bij jezelf herkennen, wanneer je onbewust emotioneel handelt, het voelt alsof je er zelf geen controle over hebt. Wanneer we dit gaan behandelen, is dit een extra sessie. 

 

EFFECT

Het effect van deze methodiek is, dat dit het zelfgenezend vermogen activeert, belemmeringen worden verwijderd . Je voelt je merkbaar beter, vrijer, je bent positiever. Je staat zelfstandig, je onbewuste afhankelijkheden zijn los gemaakt. Ankers uit je verleden weerhouden je nu niet meer, je groeit mentaal door. Fysiek heb je meer energie en de positieve cellen in het lichaam zijn geactiveerd. Dit is een traject waarbij jij jou eigen transformatie in gang hebt zet.  Wanneer je eenmaal deze methodiek hebt doorlopen, pas jij zelfstandig deze kennis toe in jou verdere leven.

Meld je aan voor een gratis intake , dan vertel ik je meer over deze methodiek (15 min), neem vrijblijvend contact met mij op.