OVER MIJZELF


I LOVE WHAT I DO !  Dat is niet altijd zo geweest. Het is een leerproces om bewust te handelen en dat ook te blijven doen. Mijn naam is Liesbeth Godeschalk, ik ben getrouwd met Patrick Band en in 2011 in onze zoon Duncan geboren. We hadden op dat moment net onze nieuwe woning in 't Harde gerealiseerd. Waar we nog steeds met veel plezier wonen, mede door de prettige ligging aan de rand van het dorp en het prachtige wandelgebied naast ons huis We houden van de gezelligheid van dieren en onze hond en twee katten maken ons gezinsleven dan ook compleet.

 

Laat ik je vertellen over mijn achtergrond, deze is creatief, organisch en vormend voor waar ik nu sta. Als jong meisje van elf had ik ambitie in de mode, ik kon ook al heel jong kleding maken. Toch sprak de échte mode wereld mij niet genoeg aan en ging ik een hele andere kant op. Een technische MBO opleiding, grafisch bedrijfsvoeren, hier leerde ik hoe je een kwalitatief goed bedrijf hoort te leiden. In deze opleiding sprak het organiseren, de logistiek, kwaliteit en milieuwetgeving mij aan. Mijn creatieve ambities van het jonge meisje sluimerden nog diep in me en brachten me naar de HBO kunstacademie. Na twee jaar kunsten studie ben ik aan het werk gegaan, het leven als kunstenaar leek mij te onzeker en rommelig. Door te gaan werken stond ik midden in de maatschappij en ontwikkelde ik een andere kant van mijn kwaliteiten. Na een aantal jaren werken voelde ik onrust, ik stond stil en wilde groeien. Een avondstudie HBO Management, Economie en Recht, bracht mij naar het volgende niveau. Een studie gericht op verandertrajecten en projectmanagement in het bedrijfsleven, waarbij organisatie en advies, op zowel de harde en zachte kant voor een bedrijf centraal staat. Het verbinden en organiseren, het plannen en managen zijn kwaliteiten van mij die mij nu brachten tot functies zoals o.a. requirement manager en projectmanager.

Mijn sensitiviteit en de geboorte van mijn zoon, zorgde ervoor dat ik na een aantal jaren full time werken, de keus maakte voor mijzelf en mijn gezin. Door de zeeën van tijd die ik nu ervaarde daagde ik mijzelf uit verder te ontwikkelen in de kunst. Als vrijwilliger in de kunst en cultuur sector deed ik mooie ervaringen op en ontmoette ik mensen in mijn nieuwe woonplaats 't Harde. Ook de cultuur en de natuur op de Veluwe was nieuw voor me, ik ben opgegroeid in het landelijke Salland. Mijn liefde voor de natuur op de Veluwe bracht me in de richting van een tijdelijke part time baan als junior rentmeester op een landgoed. Na deze opdracht was ik helemaal ingeburgerd op de Veluwe. Hierna werkte in de avond uren als welness coach en in het weekeinde als gastvrouw op het landgoed. Het werken met mensen, het coachen en begeleiden sprak mij aan. In deze periode ervaarde ik door een revalidatie, de positieve gezondheidsaspecten van yoga. Voor mij leek op dat moment een baan als yoga docent en coach de juiste combinatie.

Tot op de dag van vandaag geniet ik ervan om anderen yoga te doceren, te coachen, te begeleiden in leefstijl, vanuit mijn eigen onderneming. Daarnaast blijf ik in ontwikkeling, ik blijf nieuwsgierig en ik wil blijven groeien op mijn pad. En soms werk ik tijdelijk als zzpér bij een organisatie. Samengevat, mijn leefstijl is creatief en organisch.


 'Het bewegend leven met aandacht is niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik houd van wat ik doe, het geeft vitaliteit, gezondheid, bewustheid, vrijheid, energie, innerlijke rust en nog veel meer'.

 

liefs,

 

Liesbeth