WORKSHOPS

Ontstress met Yoga Body & Mind Release

 

We starten met zachte YIN yoga oefeningen. Verstillende houdingen om ons bindweefsel te stretchen. Daarbij richten we de aandacht op ons lichaam en wat er nog vast zit en wat mag gaan stromen. Body Mind Release is mentaal leren loslaten. Hiervoor is een methode ontwikkeld, we gaan samen een aantal negatieve emoties leren loslaten en positieve emoties hiervoor terughalen. Hier krijg je nieuwe energie van.

We nemen we de tijd om in het hier en nu te zijn en onze gedachten te laten verstillen, na een meditatie staat er een heerlijke kop thee klaar.

 

We activeren ons lichaam middels Body Release Yoga, dan nemen we de tijd om het lichaam te laten ontladen. Onbewuste vastgezette spanning in het dieper liggende segment, in de psoas spier, krijgt nu de kans om vrij te stromen. Een extra lange eindontspanning met diverse klanken laat je helemaal tot rust komen. Alles van deze ochtend kan integreren in je lichaam.

De oefeningen die we doen zijn voor iedereen fysiek haalbaar en anders bied ik je altijd een alternatieve oefening aan. Iedereen kan hier aan meedoen, met of zonder yoga ervaring. Wil jij graag weten of dit effectief is en geschikt is voor jou specifieke klachten, neem dan contact met me op (Liesbeth 06-28889931) .

 

Neem je eigen yogamat en een handoek mee, vanuit hygiënisch oogpunt. Trek soepele kleding aan en warme sokken en een warm vest. Kosten: € 25, - per persoon incl. thee

 

Er is nog geen nieuwe data gepland.

 

MELD JE AAN VIA CONTACT