WORKSHOPS

Ontstress met Yoga Body & Mind Release

We starten met zachte YIN yoga oefeningen. Verstillende houdingen om ons bindweefsel te stretchen. Daarbij richten we de aandacht op ons lichaam en wat er nog vast zit en wat  mag gaan stromen.

 

Body Mind Release is mentaal leren loslaten. Hiervoor is een methode ontwikkeld, we gaan samen een aantal negatieve emoties leren loslaten en positieve emoties hiervoor terughalen. Waarna we bij een zitmeditatie aankomen, nu nemen we de tijd om in het hier en nu, onze gedachten te laten verstillen. Een heerlijke kopt thee staat voor je klaar na deze meditatie. We activeren ons lichaam middels Body Release Yoga (TRE oefeningen), dan nemen we de tijd om het lichaam te laten ontladen. Onbewuste vastgezette spanning in het dieper liggende segment, in de psoas spier, krijgt nu de kans om vrij te stromen. Het laatste deel van de workshop is de Yoga Nidra en de klankschalen in combinatie met diverse  instrumenten.

De oefeningen die we doen zijn voor iedereen fysiek haalbaar en anders bied ik je altijd een alternatieve oefening aan. Iedereen kan hier aan meedoen, met of zonder yoga ervaring. Wil jij graag weten of dit effectief is en geschikt is voor jou specifieke klachten, neem dan contact met me op (Liesbeth 06-288899131) .

 

Er zijn voldoende matjes en andere benodigde materialen aanwezig. Neem wel je eigen handoek/matje mee, vanuit hygiënisch oogpunt. Trek soepele kleding aan en warme sokken en een warm vest.

Tijd: 9:00 - 12:00 uur

Datum:  vrijdagmorgen 14 en 21 februari 2020

Kosten: € 25, - per persoon incl. thee

 

MELD JE AAN VIA CONTACT