WORKSHOPS

Ontstress met Yoga & Body Mind Release!

We starten met mindfulness, een  meditatie van een half uur, zodat we aankomen in het hier en nu. Door het doen van zachte YIN yoga oefeningen, ontspant je lichaam en je geest, je wordt je steeds meer bewust van je lichaam, wat er in de diepere lagen nog vast zit. Dan activeer jij, je lichaam door TRE oefeningen, iedereen kan meedoen, het gaat allemaal heel rustig, easy en bewust, je laat de oefeningen op je inwerken door 10 minuten ontspannen te liggen op de yoga mat.

 

Onder het genot van een kop thee, bereiden we ons voor op het tweede deel van de middag. Dit doen we middels een BMR oefening,  samen stellen we een lijst op van beperkende gevoelens van dat moment. Deze transformeren wij naar positieve gevoelens, je zit hierbij op je mat en klopt met je handen op je knieën. Dan is het tijd om je lichaam diep te laten ontspannen, je mag volledig ontspannen gaan liggen op je mat. Hier begint  een verdiepende reis door het onderbewuste met yoga nidra, na ongeveer een half uur gaat dit over in zachte geluiden op de achtergrond, zodat jij het laatste half uur helemaal weg mag dromen met soundfulness. Nieuwsgierig? Via onderstaande links lees je meer:

De oefeningen die we doen zijn voor iedereen haalbaar en anders bied ik je altijd een alternatieve oefening aan. Iedereen kan hier aan meedoen, met of zonder yoga ervaring. Wil jij graag weten of dit effectief is en geschikt is voor jou specifieke klachten, neem dan contact met me op (Liesbeth 06-288899131) .

 

Er zijn voldoende matjes en andere benodigde materialen aanwezig. Neem wel je eigen handoek/matje mee, vanuit hygiënisch oogpunt. En trek soepel kleding aan en warme sokken en een warm vest.

Tijd: 9:00 - 12:00

Datum:  vrijdagmorgen 15 november 2019

Kosten: € 25, - per persoon incl. thee

 

MELD JE AAN VIA CONTACT